Forskarutbildningskurser
8 kurser.
Kurskod ▽ | Namn ▽ | Avdelning ▽ | Startdatum ▼ |
---|---|---|---|
KLG015F | Avancerad livsmedels- och formuleringsteknik | Inst för Livsmedelsteknik | Ges vid tillräcklig efterfrågan |
KLG020F | Röntgen- och neutronmetoder i livsmedelsteknologi | Inst för Livsmedelsteknik | Ges varje hösttermin |
KLG105F | Forskningsmetodik | Inst för Livsmedelsteknik | Ges en gång per termin |
KLG110F | Forskningsetik och vetenskaplig redlighet | Inst för Livsmedelsteknik | Ges en gång per termin |
KLG115F | Vetenskaplig kommunikation | Inst för Livsmedelsteknik | Ges en gång per termin |
KLG005F | Praktik och teori för fermentation, frystorkning och utvärdering av probiotiska effekter av Lactobacillus reuteri stammar | Inst för Livsmedelsteknik | Ges vid tillräcklig efterfrågan |
KLG100F | Handledning och högskolepedagogik i praktiken | Inst för Livsmedelsteknik | Ges en gång per termin |
KLG010F | Vetenskaplig orientering i livsmedels- och formuleringsteknik | Inst för Livsmedelsteknik | Ges en gång per termin |