Detaljer för kurs KLG005F Praktik och teori för fermentation, frystorkning och utvärdering av probiotiska effekter av Lactobacillus reuteri stammar
Aktuell fastställd kursplan
Alla fastställda kursplaner
1 kursplan.
Gäller från och med | Första inlämning | Andra inlämning | Fastställd |
---|---|---|---|
HT 2019 | 2019‑04‑08 17:13:03 | 2019‑09‑02 17:26:52 | 2019‑10‑09 |
Aktuellt eller kommande publicerat kurstillfälle
Inget matchande kurstillfälle hittades.
Alla publicerade kurstillfällen
2 kurstillfällen.
Kurskod ▽ | Kursnamn ▽ | Avdelning ▽ | Inrättad ▽ | Kursplan giltig från ▽ | Startdatum ▽ | Slutdatum ▲ | Publicerad ▽ |
---|---|---|---|---|---|---|---|
KLG005F | Praktik och teori för fermentation, frystorkning och utvärdering av probiotiska effekter av Lactobacillus reuteri stammar | Inst för Livsmedelsteknik | 2020‑06‑11 | Höstterminen 2019 | 2019‑07‑01 (ungefärligt) | 2020‑07‑01 | 2020‑06‑11 |
KLG005F | Praktik och teori för fermentation, frystorkning och utvärdering av probiotiska effekter av Lactobacillus reuteri stammar | Inst för Livsmedelsteknik | Höstterminen 2019 | 2021‑01‑01 (ungefärligt) | 2022‑01‑02 |