Detaljer för kursplan för kurs KLG005F giltig från och med HT 2019
Alla publicerade kurstillfällen för kursplanen
2 kurstillfällen.
Kurskod ▽ | Kursnamn ▽ | Avdelning ▽ | Inrättad ▽ | Kursplan giltig från ▽ | Startdatum ▽ | Slutdatum ▽ | Publicerad ▲ |
---|---|---|---|---|---|---|---|
KLG005F | Praktik och teori för fermentation, frystorkning och utvärdering av probiotiska effekter av Lactobacillus reuteri stammar | Inst för Livsmedelsteknik | 2020‑06‑11 | Höstterminen 2019 | 2019‑07‑01 (ungefärligt) | 2020‑07‑01 | 2020‑06‑11 |
KLG005F | Praktik och teori för fermentation, frystorkning och utvärdering av probiotiska effekter av Lactobacillus reuteri stammar | Inst för Livsmedelsteknik | Höstterminen 2019 | 2021‑01‑01 (ungefärligt) | 2022‑01‑02 |