Kursplan för

Advanced Food and Formulation Engineering
Avancerad livsmedels- och formuleringsteknik

KLG015F, 7.5 högskolepoäng

Gäller från och med: Autumn 2024
Beslutad av: Jens Wahlström
Datum för fastställande: 2024-04-09

Allmänna uppgifter

Avdelning: Food Technology, Engineering, Nutrition
Kurstyp: Ren forskarutbildningskurs
Undervisningsspråk: English

Syfte

The course shall provide doctoral students with the opportunity to delve deeper into a subject that is part of the doctoral research subject "Food and Formulation Engineering" and is thematically linked to the doctoral student's research project.

Mål

Kunskap och förståelse

För godkänd kurs skall doktoranden For the course to be approved, the doctoral student must demonstrate advanced knowledge and understanding within the selected subject area.

Färdighet och förmåga

För godkänd kurs skall doktoranden

Värderingsförmåga och förhållningssätt

För godkänd kurs skall doktoranden For the course to be approved, the doctoral student must be able to critically review, evaluate, and draw conclusions from scientific literature.

Kursinnehåll

The specific subject area within Food and Formulation Engineering and its content are determined by the main supervisor in consultation with the doctoral student and may, for example, be based on a book, selected book chapters, and/or scientific articles.

Kurslitteratur

Väljs av huvudhandledare i samråd med doktoranden..

Kursens undervisningsformer

Undervisningsform: Litteraturkurs som självstudier

Kursens examination

Examinationsformer: Skriftlig rapport, seminarieföredrag av deltagarna. The course is examined by the main supervisor.
Betygsskala: Underkänd, godkänd
Examinator:

Antagningsuppgifter

Förkunskapskrav: Doctoral student at Lund University or another educational institution.
Förutsatta förkunskaper: Doctoral student at Lund University or another educational institution.

Kurstillfällesinformation

Kontaktinformation och övrigt

Kursansvariga:


Fullständig visning