Gäller från och med: Autumn 2024
Beslutad av: Jens Wahlström
Datum för fastställande: 2024-04-09
Avdelning: Food Technology, Engineering, Nutrition
Kurstyp: Ren forskarutbildningskurs
Undervisningsspråk: English
The course shall provide doctoral students with the opportunity to delve deeper into a subject that is part of the doctoral research subject "Food and Formulation Engineering" and is thematically linked to the doctoral student's research project.
Kunskap och förståelse
För godkänd kurs skall doktoranden For the course to be approved, the doctoral student must demonstrate advanced knowledge and understanding within the selected subject area.
Färdighet och förmåga
För godkänd kurs skall doktoranden
Värderingsförmåga och förhållningssätt
För godkänd kurs skall doktoranden For the course to be approved, the doctoral student must be able to critically review, evaluate, and draw conclusions from scientific literature.
The specific subject area within Food and Formulation Engineering and its content are determined by the main supervisor in consultation with the doctoral student and may, for example, be based on a book, selected book chapters, and/or scientific articles.
Väljs av huvudhandledare i samråd med doktoranden..
Undervisningsform: Litteraturkurs som självstudier
Examinationsformer: Skriftlig rapport, seminarieföredrag av deltagarna.
The course is examined by the main supervisor.
Betygsskala: Underkänd, godkänd
Examinator:
Förkunskapskrav: Doctoral student at Lund University or another educational institution.
Förutsatta förkunskaper: Doctoral student at Lund University or another educational institution.
Kursansvariga: