Kursplan för

Research Methodology
Forskningsmetodik

KLG105F, 3 högskolepoäng

Gäller från och med: Autumn 2019
Beslutad av: Margareta Sandahl
Datum för fastställande: 2019-12-17

Allmänna uppgifter

Avdelning: Food Technology, Engineering, Nutrition
Kurstyp: Ren forskarutbildningskurs
Undervisningsspråk: English

Syfte

The aims of this course are to give students the opportunity to obtain and demonstrate how new scientific understanding and knowledge is obtained from observation, analyses and background knowledge.

Mål

Kunskap och förståelse

För godkänd kurs skall doktoranden Obtain an understanding of the principles for scientific argumentation

Färdighet och förmåga

För godkänd kurs skall doktoranden

Värderingsförmåga och förhållningssätt

För godkänd kurs skall doktoranden Critically analyze and judge the strength and quality of a scientific statement.

Kursinnehåll

The aims of this course are to give students the opportunity to obtain and demonstrate how new scientific understanding and knowledge is obtained from observation, analyses and background knowledge.

Kurslitteratur

Research methods for postgraduates [Elektronisk resurs] / edited by Tony Greenfield with Sue Greener, Wiley, 2016 LUB electronic resource

Kursens undervisningsformer

Undervisningsform: Seminarier. 2 seminars are planned based on articles by the student or by another relevant author that are to be evaluated relative to the theory presented in the textbook.

Kursens examination

Examinationsform: Seminarieföredrag av deltagarna. Is approved by the examinor.
Betygsskala: Underkänd, godkänd
Examinator:

Antagningsuppgifter

Förkunskapskrav: To be admitted to the course, participants must normally have a second-cycle degree (master level)
Förutsatta förkunskaper: Engineering or Science-based education on master level.
Urvalskriterier: Students that have the course as a mandatory course according to their curriculum are prioritized.

Kurstillfällesinformation

Kontaktinformation och övrigt

Kursansvariga:


Fullständig visning