Gäller från och med: Spring 2020
Beslutad av: Margareta Sandahl
Datum för fastställande: 2019-12-17
Avdelning: Food Technology, Engineering, Nutrition
Kurstyp: Ren forskarutbildningskurs
Undervisningsspråk: English
To enable the students to efficiently communicate their research to the scientific community as well as the general public.
Kunskap och förståelse
För godkänd kurs skall doktoranden Understand the publication process and its intentions.
Färdighet och förmåga
För godkänd kurs skall doktoranden Have an ability to apply guidelines to improve the structure his/hers own text and figure material.
Värderingsförmåga och förhållningssätt
För godkänd kurs skall doktoranden Being able to asses the quality of own and others texts based on simpleness, clarity, and reliability of the presentation of the material.
Publishing for the scientific community: Guidelines, The publishing process, How to write, How to show data, How to cite, Popular science: How to simplify
"Communicating Science: A Practical Guide" Laszlo, P. Springer e-books, 2006, LUB e-book "The ACS Style Guide, Effective Communication of Scientific Information" Anne M. Coghill and Lorrin R. Garson ACS 2006, LUB e-book
Undervisningsformer: övningar, litteraturkurs som självstudier
Examinationsform: övrigt.
Analyses and improvements of manuscripts by the students at exercises. For grade "passed" should at least to manuscripts being processed, systematically analyzed and improved by using the literature.
Betygsskala: Underkänd, godkänd
Examinator:
Förkunskapskrav: Master of engineering or master in science or comparable experience.
Urvalskriterier: Students for which the course is mandatory are prioritized.
Kursansvariga: