Detaljer för kursplan för kurs KLG005F giltig från och med Autumn 2019
Alla publicerade kurstillfällen för kursplanen
2 kurstillfällen.
Kurskod ▽ | Kursnamn ▲ | Avdelning ▽ | Inrättad ▽ | Kursplan giltig från ▽ | Startdatum ▽ | Slutdatum ▽ | Publicerad ▽ |
---|---|---|---|---|---|---|---|
KLG005F | Practice and Theory of Fermentation, Freeze Drying and Evaluation of Probiotic Efficiency of Lactobacillus Reuteri Strains | Food Technology, Engineering, Nutrition | 2020‑06‑11 | Autumn 2019 | 2019‑07‑01 (ungefärligt) | 2020‑07‑01 | 2020‑06‑11 |
KLG005F | Practice and Theory of Fermentation, Freeze Drying and Evaluation of Probiotic Efficiency of Lactobacillus Reuteri Strains | Food Technology, Engineering, Nutrition | Autumn 2019 | 2021‑01‑01 (ungefärligt) | 2022‑01‑02 |