Kursplan för

Scientific Orientation in Food and Formulation Engineering
Vetenskaplig orientering i livsmedels- och formuleringsteknik

KLG010F, 5 högskolepoäng

Gäller från och med: Autumn 2019
Beslutad av: Margareta Sandahl
Datum för fastställande: 2019-12-17

Allmänna uppgifter

Avdelning: Food Technology, Engineering, Nutrition
Kurstyp: Ren forskarutbildningskurs
Undervisningsspråk: English

Syfte

The aims of this course are to give students the opportunity to obtain and demonstrate a wide perspective of the research field and document their abilities to present their own research as well as critically analyze and discuss research and research findings by others orally by participating and give seminars.

Mål

Kunskap och förståelse

För godkänd kurs skall doktoranden Obtain a wide understanding of the research field

Färdighet och förmåga

För godkänd kurs skall doktoranden

Värderingsförmåga och förhållningssätt

För godkänd kurs skall doktoranden

Kursinnehåll

Presentation of three seminars at the Department of Food Technology, Engineering and Nutrition. Actively participate in 12 seminars.

Kurslitteratur

The course literature consists of the documentation provided by the participating students.

Kursens undervisningsformer

Undervisningsform: Seminarier. The course consists of providing 3 seminars and to participate in 12 seminars.

Kursens examination

Examinationsform: Seminarieföredrag av deltagarna. Completion and approvement by the examinator of tasks listed in “Contents”
Betygsskala: Underkänd, godkänd
Examinator:

Antagningsuppgifter

Förkunskapskrav: To be admitted to the course, participants must normally have a second-cycle degree (master degree).
Urvalskriterier: Priority is given to students admitted to third-cycle studies in TEKLFF01 or equivalent.

Övrig information

Participation can be registered currently.

Kurstillfällesinformation

Kontaktinformation och övrigt

Kursansvarig: Björn Bergenståhl <bjorn.bergenstahl@ple.lth.se>


Fullständig visning